El & Maskinservice i Svala

God morgon på er alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni alla haft en fin vecka och att ni nu så här på fredagen ser fram mot den stundande helgen! Jag åker ut till stugan i eftermiddag och det blir kul. Sommarstugan köpte jag i september. Äntligen börjar det bli som jag vill ha det. Förra veckan var ett företag som hjälper till med elinstallationer i Sundsvall i stugan för att koppla in elen. Det är en elektriker från ett företag som heter El & Maskinservice i Svala som gjorde jobbet.  

 

De tidigare ägarna hade ingen el och de verkade ändå rätt så nöjda med att ha en vedspis och ett gasoldrivet kylskåp. Levande ljus i all ära men jag vill ha det mer modernt. Därför såg jag nu till att få hjälp med elinstallationen i sommarstugan. Jag vill ha det bekvämt när jag är där och det kommer jag att få det nu, så det känns riktigt bra att ha uppdaterat standarden. Vedspisen ska ändå få vara kvar, för den tycker jag är fin och det blir en sådan härlig värme när jag eldar i den! Jag är nöjd med El & Maskinservice i Svala. Behöver ni hjälp med elinstallationer i Sundsvall rekommenderar jag er att anlita det här företaget. De kan hjälpa till med sådant som elinstallationer, felsökning, extra eluttag eller vad det nu än är som ni kan tänkas behöva ha hjälp med som en elektriker kan hjälpa till med. De elektriker som jobbar på El & Maskinservice i Svala är verkligen kompetenta och kan hjälpa till med det mesta. Dessutom är det prisvärt. Jag är väldigt nöjd med hjälpen som jag fått av dem, och jag kan inte tänka mig något annat utan att även ni kommer att bli det om ni väljer att anlita er av El & Maskinservice i Svala som fixar det mesta inom elinstallationer i Sundsvall som sagt.