Eva Kalderon AB

Hej på er och god morgon! Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min yoga-dag! En gång i veckan går jag på yoga. Jag har en jobbarkompis som brinner för det här med yoga, och hon ville att jag skulle följa med på det här. Jag följde med till ett företag som lär ut yoga, och det här företaget heter Eva Kalderon AB. Eva Kalderon AB har möjligheter till att ta emot er som är intresserade av yoga i Munka-Ljungby, Örkelljunga, Klippan eller på närliggande orter i Skåne. 

 

Jag mår jättebra av att gå på denna yoga, så det vore roligt om fler fick uppleva vilken skön känsla man får i kroppen efter ett yogapass. Så just denna något kylslagna morgon i maj, kom jag på att det här är något jag ville berätta om för er, så ni ska veta om att denna möjlighet till att gå på yoga finns. Väljer man att gå till det här företaget så finns det många olika kurser som ligger på lite olika nivåer, och med olika inriktningar så det finns verkligen möjlighet för precis alla att få ut det mesta möjliga av att gå på denna yoga. Jag tycker att detta är riktig goda nyheter för oss som vill yoga i Munka-Ljungby med omnejd, även om själva företaget håller sina kurser i Klippan. Vad har då denna yoga inneburit för mig? Jo, jag har fått lära mig avslappningstekniker och detta har jag nytta av varje dag. Jag låter ingenting stressa upp mig i onödan längre. Det är också bra om man kan ha en balans i tillvaron och inte bara vara hemma eller på jobbet. Det är kul att vara med på någon aktivitet, en gång i veckan, oavsett om det är yoga eller en kurs på något studieförbund.